(voorbeeldmenu) Weekmenu

 
                         
                                                Burrata-aubergine  

                                                  kreeftensoep

                                                spiedini Iberico

 

                                                      ***

                                         wilde eend - pastinaak - linzen

 

                                     zeebaars - risotto rode biet - zeekraal 

                                                      ***

                                        pannacotta - caramel - rood fruit

                                                    sgroppino

 

  


                           Ons 3 gangen menu wisselt minimaal wekelijks en kost 35,- euro


             N.B.Dit is een voorbeeldmenu en bedoeld om je een indicatie te geven van onze keuken

            

        Naast het 3 gangen menu hebben wij een cote de Boeuf van de houtskoolgrill met Bearnaise saus en                                  daggroentes. Deze is voor 2 personen en kost 65,-

     


    Ook serveren wij kaas van Kef (12,- euro. Of in het menu - als vervanging van het dessert - met een                                           supplement van 4,- euro)


           Onze wijnen worden geleverd door Verkerk Wijnimport, de Vier Heemskinderen, Eck & Maurick en Petit            Clos.