Lokaal | wijn & eten

Verfijnd ambachtelijk eten in een ongedwongen en intieme sfeer, dat is Lokaal. Onze kaart wisselt minimaal wekelijks en sommige gerechten zelfs dagelijks. De gerechten wordt samengesteld met de mooiste (seizoens)producten, die de markt op dat moment te bieden heeft. Chefkok Rogier Nieuwenhuis laat zich dagelijks inspireren door wat hij 's ochtends tegenkomt tijdens de inkoop, die hij altijd persoonlijk doet. Hij kookt vanuit de Italiaanse traditie, maar ook Franse en Mediterrane smaken en recepturen beinvloeden zijn keuken. Ambacht, traditie, liefde en kennis voor het product vormen zijn basis. Bevlogenheid en creativiteit maken zijn gerechten - in al hun puurheid en eenvoud - af. Dagelijks bakt hij zijn eigen brood. Onze producten zijn biologisch en de vis is duurzaam. Naast onze a la carte gerechten, bieden wij ook een dagelijks wisseldend driegangen menu. De (variabele) Italiaans/Franse wijnkaart is met zorg samengesteld en bevat wijnen van veelal kleine (vaak biologische) wijnboeren.

Benieuwd wat je bij ons kunt verwachten? Klik op de menukaart.

Graag tot ziens in Lokaal!

Rogier & Elaine

 

Lokaal is open woensdag t/m zaterdag vanaf 18.00. Voor reserveringen bel 035 6224119




Lokaal | wijn & eten, Pastoorstraat 2, 1411 SE Naarden, 035 6224119, facebook